Vanjske žaluzine


Kontaktirajte nas

Da svoj dom čim bolje opremite, a u skladu sa Vašim željama, molimo Vas da nas kontaktirate!


 

info@roltek.hr

TERO - žaluzine nepravilnih oblika

Moderna arhitektura je u porastu i prozori nepravilnih oblika su sve češći. Ako želite djelomično zasjenjenje kosog prozora, vanjske žaluzine HERO za kose prozore su idealno riješenje za Vas.

Lamele su izrađene iz Aluminija i mogu se dobiti u dva oblika: oblik lamele P i oblik lamele S. Kod dizajniranja vanjskih žaluzina HERO fokus je bio usmjeren na kombinaciju sjenila, tako da lamele žaluzina u zatvorenom stanju izgledom podsjećaju na rolete.


                                       Veliki izbor različitih vodilica i maski omogućava da nađete optimalno rješenje za Vašu situaciju. TERO ima vanjske vidljive ili podžbukne maske, tako da se može ugrađivati kako kod novogradnje tako i na već postojećim objektima.

  Žaluzine TERO imaju standardno motorno upravljanje, a na
  Vama je da odlučite želite li upravljati prekidačem ili daljinskim.

  Sistem TERO ima dva načina djelovanja. Kod jednog se ravni
  dio žaluzine diže, spušta i mijenja nagib lamela, a na kosom
  dijelu se samo mijanja nagib lamela. Kod drugog načina može
  se kod cijele žaluzine samo regulirati položaj lamela – nagib,
nema podizanja i spuštanja. Odluka je na Vama.

Sa vanjskim žaluzinama TERO možete zasjeniti Vaše kose prozore različitih oblika i dimenzija. Izraditi ćemo ih za Vas po točnim mjerama.

Moguće izvedbe:
Opremite svoj dom sa pravom kombinacijom boja. Kutije i vodilice sistema TERO su na raspolaganju u 8 standardnih boja, koje vrijede i za ostale Roltekove proizvode.Pored standardnih boja možete birati i boje iz velike palete (više od 220 boja) iz RAL ljestvice.Lamele HERO su na raspolaganju u deset modernih boja: