Vanjske žaluzine


Kontaktirajte nas

Da svoj dom čim bolje opremite, a u skladu sa Vašim željama, molimo Vas da nas kontaktirate!


 

info@roltek.hr

Upravljanje vanjskih žaluzina

Motorno upravljanje žaluzina danas ne predstavlja veliki izdatak i dostupan je svakome. Za svakodnevno otvaranje i zatvaranje  svih žaluzina ne trebate puno vremena i napora, zato si priuštite udobnost motornog pogona. Pored udobnosti i jednakomjeran rad sjenila s motornim pogonom produžuje njihovu životnu dob.

U poduzeću Roltek nudimo vam veliki izbor  među brojnim vrstama upravljanja za vanjske žaluzijne. Prepustite se udobnosti automatizacije i priuštite si više!

Izbrati možete između više vrsta upravljanja: 
krmilj_monokom.jpg Ručno upravljanje s monokomandom
Standardno ručno upravljanje vanjskih žaluzina s okretanjem monokomandne palice s čim reguliramo nagib lamela te ih podižemo i spuštamo.
krmilj_stikalo.jpg Motorno upravljanje s prekidačem
Većina ljudi se odlučuje za motorno upravljanje sjenila. Sjenila se upravljaju jednostavno s pritiskom na prekidač na zidu – isto kao što palimo i gasimo svjetlo. Na jedan prekidač možemo povezati jednu ili više roleta.
daljinsko upravljanje zaluzij.jpg Motorno daljinsko upravljanje
Većina stvari se danas upravlja pomoću daljinskoga, pa je to i slučaj sa žaluzinama. S daljinskim upravljanjem žaluzine spustite ili podignete na željenu visinu. S jednim daljinskim možete istodobno upravljati sa jednom ili više žaluzina.
krmilj_stikalo_ura.jpg Inteligentno upravljanje s vremenskim satom
Najudobniji način upravljanja žaluzina je kada se same dižu i spuštaju u unaprijed dogovoreno vrijeme. Taj način upravljanja nudi i dodatnu sigurnost vašega doma od provalnika, jer s njihovim samostalnim dizanjem i spuštanjem dobiva se osjećaj da se u objektu nalaze neke osobe.