Garažna vrata


Kontaktirajte nas

Da svoj dom čim bolje opremite, a u skladu sa Vašim željama, molimo Vas da nas kontaktirate!


 

info@roltek.hr

Materijali i boje

U poduzeću Roltek biramo samo najbolje materijale za naše iproizvode, zato što želimo našim kupcima ponuditi proizvode vrhunske kvalitete. Glavni material koji uporabljavamo je aluminij, koji je uvijek prašno bojan i ne treba ponovno bojanje.

Aluminij garantira proizvodu dugu životnu dob, jer je otporan na koroziju. Upotreba pravih materijala daje vratima stabilnost, otpornost i trajnost, izabirom prave bojne kombinacije ljepotom i skladnošću. Vodilice i završna lamela su izrađene iz ekstrudiranog aluminija, koji je dosta tvrđi i s tim garantira pravilan tijek vrata po vodilicama i zaštitu od ispadanja lamela iz vodilica. Kutija kod rolo vrata je izrađena iz valjanog aluminija i moguće ju je dobiti u tri standardne boje. 

Lamele se mogu dobiti u dvije dimenzije:
  • širine 55 mm (samo za rolo vrata) 
  • širine 77 mm

15 standardnih boja lamelneg plašta i preko 40 dekora omogućava brojne kombinacije boja i s tim vizualnu usklađenost objekta. Sve lamele su debeloslojno prašno bojane i nakon duge upotrebe ne trebaju ponovno bojanje. Kombinirati ih možete s svjetlosnim, zračnim ili ukrasnim lamelama koje možete izabrati u sličnoj boji po RAL ljestvici.
 
alu_lamele.jpg
Lamele su izrađene iz dvostjenskog valjanog aluminija, imaju zareze i punjene su izolacijskom poliuretanskom pjenom. Stropna vrata tip Gecco imajo glatke lamele (bez zareza) i mogu se dobiti u 6 modernih standardnih boja. 

Lamele ALU 77 možete kombinirate s profilima za dodatnu funkciju: 
lamela 1.jpg
Ukrasna lamela
je izrađena iz ekstrudiranog aluminija i može se dobiti u svim bojama RAL ljestvice.
lamela 2.jpg
Svjetlosna lamela
je izrađena iz ekstrudiranog aluminija i ima umetnut polikarbonatni uložak, kroz koji ulazi dnevna svjetlost u vašu garažu. Može se dobiti u svim bojama RAL ljestvice.
lamela 3.jpg
Zračna lamela
je izrađena iz ekstrudiranog aluminija i omogućava dovod svježeg zraka u garažu. Može se dobiti u svim bojama RAL ljestvice. 
lamela 4.jpg
Sigurnosna lamela
je lamela iz kojih su izrađena sigurnosna vrata, može se kombinirati s običnim lamelama. Sigurnosna lamela je jednaka svjetlosnim, samo što nema umetnuti polikarbonatni uložak.